1. ženski planinarski pohod na Kamene Svate

Drage planinarke, PD Susedgrad Vas poziva na Prvi ženski planinarski pohod na Kamene Svate, u subotu 08.03.2014. Polazak je u 8.00h sa okretišta autobusa na Mikulićima (iznad Črnomerca) od kuda se kreće prema planinarskom domu Risnjak do kojeg nam treba 60 minuta laganog hoda. Na domu je planiran odmor od 30 minuta gdje će se poslužiti topli čaj. Oko 9.30h krećemo prema domu Kameni Svati do kojeg imamo 4 sata laganog hoda po pretežno ravnom terenu. Na Kamenim Svatima organizirana je zakuska i zabavni program.

Predviđeno vrijeme polaska za Jablanovec je oko 17.00h, te do samog Jablanovca imamo 40 minuta hoda.
Staza nije zahtjevna te je ukupno planirano oko 5.40h nezahtjevnog hoda. Sve planinarke koje su spriječene pridružiti nam se na ruti iz Mikulića, mogu na Kamene Svate doći iz Jablanovca od kuda ima 45 minuta hoda.
Oprema standardna planinarska sukladno vremenskoj prognozi. U slučaju lošeg vremena na vrijeme će biti objavljena kraća ruta.
Sve zainteresirane planinarke molim da se jave Lidiji Milić na broj mobitela 091/3490-900 ili na sastanku društva četvrtkom u 19:30 u dvorani Sutinska Vrela u Podsusedu.

DOLAZAK MOLIMO NAJAVITI!

Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat s uvjetima, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost. Vodiči izleta imaju pravo izmjene plana prema uvjetima na terenu,a izletnici su dužni istoga se pridržavati. Pravovremenom uplatom osiguravate si mjesto u autobusu, povrat uplate u slučaju otkazivanja može se ostvariti najkasnije 6 dana prije izleta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)